SENESTE NYT FRA KLOAKUDVALGET – 28.05.21

Kære Haveejere
Det er rigtig dejligt, at så mange interesserer sig for hvad der sker med vores kloakprojekt, vi venter alle utålmodigt.

Det vil være meget hjælpsomt, hvis folk vil undlade at spekulere på Facebook, om hvad de tror de ved om diverse tidsfrister og afvente til vi sender orientering ud. Lige så snart vi ved noget, ved I det også hurtigst muligt.
Der er ingen i kloakudvalget der ligger på den lade side, vi kæmper med næb og klør, for at vi alle kan nyde sommeren i vores haver. I denne uge har der været afholdt 11 møder/telefonmøder og skrevet i omegnen af 25 mail. Så please – giv os nu lige lidt snor.
Vi har i denne uge måtte informere Gottlieb om, at vi ikke er imponeret over deres håndtering af slutfasen i projektet. Tidsfrister er gang på gang blevet udskudt og aftaler er ikke overholdt. Vi arbejder tæt sammen med vores advokat og dagbøderne er varslet fra på mandag.
Men her er en status over, hvad vi ved her og nu – og hvad vi håber på holder.
Asfaltering af vejene
Vi var blevet stillet i udsigt, at der skulle lægges asfalt i denne uge, men det er ikke sket af følgende grunde:
– TDC har meget lange ventetider på reparationsarbejder på Nordbakken og da der er enkelte haver der har gamle telefonlinjer, skal ledningerne desværre repareres.
– Det våde vejr har også forhindret asfaltarbejdet.
– Gottlieb er ikke færdige med at afrette vejene som lovet.
Seneste udmelding fra Gottlieb lyder på, at der asfalteres fra den 2. juni – 4.juni.
Kloakken
Er blevet filmet og Moe afventer at modtage materialet til godkendelse.
Vandledningerne
Er trykprøvet og der er taget vandprøver for at være sikker på at vandet er drikkeegnet. Disse prøvesvar forventer vi at modtage midt i næste uge. Der mangler at blive monteret vandslanger i brøndene, dette er nødvendigt for at tappe vand.
 
Fejl og mangler
Vi har videregivet listen med fejl og mangler til Moe og Gottlieb. Udbedringerne vil foregå de næste par uger, så vær forberedt på, at der kan være håndværker i jeres have.
Og så til det alle gerne vil have svar på
Åbningsdatoen hedder stadig den 11. juni !!!
MEN………og det er et meget stort MEN.
Hvis vandprøverne er ok og Gottlieb som lovet får monteret vandslangerne, er der en chance for, at der åbnes for kloak og vand den 7. juni.
Hvis TDC bliver færdig med at splejse kablerne og vejret tillader asfalteringen starter på onsdag, er der en chance for, at der kan køres på vejene også fra den 7. juni.
Men ingen løfter om den 7. juni, kun et stort håb, for vi er blevet skuffet mere end en gang.
Vi informerer igen, når vi har fået resultatet af vandprøven.
Men vi tager JA hatten på og hepper på alle dem der skal få os i mål.
Og så er det ellers godnat og sov godt fra kloakudvalget