ORIENTERING OM ÅBNING AF VAND 28. MARTS 2020

Bestyrelsen følger Corona situationen nøje og vi arbejder på højtryk for at håndtere de udfordringer det giver med hensyn til vandåbning, generalforsamling, kloak og andre bestyrelsesopgaver. Vi gør alt hvad vi kan for, at få dagligdagen til at hænge sammen, så derfor gør det indtryk på os, at flere medlemmer har en mening om tidligere vandåbning, som kommer til udtryk på mange måder på Facebook.

Bestyrelsen tager gerne mod gennemtænkte forslag, men vi ønsker at disse foregår via besked på hjemmesiden, ikke på Facebook og ikke i bestyrelsens egne haver.  Herefter forsøger vi at se om vi kan finde løsninger. Når det så er sagt, kan det ikke forventes, at vi fra den ene dag til den anden kan foretage ændringer som alle foreningens medlemmer skal have besked om. Det er ikke alle der har en mailadresse eller som har oplyst deres kontaktoplysninger til foreningen, og derfor er der stadig medlemmer, som vi skal informere pr. gammeldags brev med postbuddet. Derfor er det desværre ikke muligt at åbne vandet tidligere, da de fleste haver deler stophane med naboen, som måske ikke har lukket for deres haner inde i huset. De kan evt. have vandrør der er sprængt i løbet af vinteren. Det vil så resultere i vandskader, og hvem skal betale for det? I denne Corona situation kan det ikke forventes, at alle foreningens medlemmer kan møde op med få dages varsel. Nogen kan være syge eller være i risiko for smitte, og det hensyn skal vi alle tage, OGSÅ selvom vi sagtens kan forstå, at nogle medlemmer netop ønsker tidligere vandåbning for at kunne isolere sig i kolonihaven. Husk, at der kan tappes vand oppe ved hovedhanen ved Fælleshuset indtil vandet i foreningen åbnes.

VI ÅBNER VANDET LØRDAG D. 28. MARTS 2020 KL 10.

Efter regeringens sidste nye tiltag har vi besluttet, at der ikke er meldepligt til bestyrelsen ved ankomst ved vandåbningen i år, men der er pligt til at sørge for, at egne haner er lukket inden d. 28. marts kl. 10.
Vi appellerer til, at alle viser samfundssind, og holder øje med om naboens haner er lukket. Naboen kan jo være uheldig at ligge syg der hjemme, og have glemt alt om vandåbningen.

Bestyrelsen opfordrer alle til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer: https://www.sst.dk/corona
Vi vil derfor gerne henstille til, at alle der benytter foreningens toiletter og bade selv medbringer håndsprit og vådservietter til at tørre af efter sig. Brug gerne papir til at åbne dørhåndtagene så vi minimere smittefare. Når vores rengøringspersonale er ude og rengøre toiletter og bade, bedes I anvende den anden toiletbygning mens rengøringen finder sted, så vi ikke udsætter personalet for unødvendig smittefare, så de forsat kan passe deres arbejde. På forhånd tak.