Nyt fra kloakudvalget – FEJL OG MANGLER

31.03.2021

Kære haveejere

Som nogle af jeg har set, skrider arbejdet støt og roligt fremad på Nordbakken.
Brøndene på den ene side af vejen skal graves et godt stykke ned, da haverne på denne side ligger lavere end vejen. Derfor tager disse haver længere tid, men dette var ventet.
Vi krydser fingre for, at Gottlieb ikke støder på forhindringer i jorden, men det ser lovende ud.

 

Fejl og mangler i de enkelte haver
I perioden 24. april til 1. maj 2021 er det tid til at gennemgå din have for fejl og mangler i forhold til det udførte arbejde. Du må forvente, at du selv skal rette dine bede til langs asfaltkanten.

Du kan selvfølgelig ikke tjekke om vand og kloak virker, dette står Gottlieb for.

Det du for eksempel skal være opmærksom på er:
Er der ødelagt noget – her tænker vi ikke på småblomster, men for eksempel større beplantning, postkasser, låger, hegn, indkørsler ect.
Virker din elektricitet i huset – Det er meget vigtigt, at du får afprøvet strømmen, da det kan blive en stor omkostning for den enkelte haveejer, hvis der skal fejlsøges efter at vejene er asfalteret. Hvis strømmen ikke virker, så tjek lige om regningen er betalt, inden du indgiver din klage 😊

Hvis du konstaterer fejl og mangler, bedes du gøre følgende: Send en mail til hf-fe@outlook.dk. I emnefeltet skriver du: Mangler + dit have nr.
Beskriv hvad der er ødelagt og vedhæft gerne et par billeder. Selv om du tidligere har indberettet fejl og mangler, må du gerne gøre det igen, hvis du er i tvivl om vi har registreret din tidligere henvendelse.

Kloakudvalget vil sammen med MOE og Gottlieb gennemgå alle henvendelserne og tage stilling til, om manglerne skal udbedres af Gottlieb. Aller haver er fotograferet inden projektet gik i gang, så gamle skader udbedres ikke.

Hvis du ikke har sendt en mail til os med dine fejl og mangler senest den 1. maj 2021, har du ikke mulighed for at få dem udbedret af entreprenøren og du kan ikke senere rejse krav mod hverken Foreningen eller Gottlieb.

Til sidst vil vi ønske alle en dejlig påske i haven og beder jer om at færdes forsigtigt, da det stadig er en byggeplads. Toiletterne i fælleshuset kan bruges i påsken i dagtimerne og der kan tappes vand på hanen udenfor.

Med venlig hilsen
Kloakudvalget – H/F Fælles Eje